Rólunk

Küldetésünk, hogy minél több termelőnek megkönnyítsük az agrár- és vidékfejlesztéshez kapcsolódó ügyintézését.

Szakmai szaktanácsadási központ

A Demo-Trade Kft. szaktanácsadási tevékenységét közel másfél évtizede, 2007-ben kezdte. Cégünk vezetője Moravszki Gábor, mezőgazdasági szaktanácsadó, növényvédelmi szakmérnök.

A Kft. működése kezdetekor, 2007-ben akkreditálta magát az uniós támogatásból működő szaktanácsadási rendszerbe, így kezdetben területi szaktanácsadási központként, majd 2012 decemberétől szakmai szaktanácsadási központként áll a gazdálkodók szolgálatában.

A technológiai és növényvédelmi tanácsadás mellett munkatársaink 550 szerződött gazdálkodó adminisztratív kötelességeit látják el:

Egységes kérelmek beadása

Gazdálkodási napló folyamatos vezetése és elektronikus benyújtása

Nitrátjelentés készítése és elektronikus benyújtása

Tápanyag-gazdálkodási terv készítése

Agrárkárenyhítés kapcsán káresemények bejelentése és elszámolása

Gázolaj jövedéki adó visszaigénylése

Kamarai tagdíjbevallás

Földhasználati terv készítése

Monitoring adatszolgáltatás készítése

Növényvédelmi biolabor üzemeltetése

Meteorológiai állomások

Növényvédelmi előrejelzés

Hírlevelek heti rendszerességgel

Pályázatok figyelése, pályázat készítése, menedzselése

Permetezőgépek műszaki felülvizsgálata

A központi iroda három megye gazdálkodóit segíti napi szinten: Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Hajdú-Bihar megyében és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

A cég folyamatosan terjeszkedik, hogy minél több termelőnek megkönnyítse az agrár- és vidékfejlesztéshez kapcsolódó ügyeit. 

demo trade 13 e1632842763789
gardener 01

Pályázatírás és mezőgazdasági szaktanácsadás egy helyen

Egy biztos pont szeretnénk lenni a Szabolcs-Szatmár-Bereg, a Hajdú-Bihar és Borsod megyei gazdálkodók számára, ahová bármikor betérhetnek, ahová bármikor fordulhatnak segítségért. Éppen ezért mind területileg, mind szolgáltatásaink tekintetében folyamatosan a fejlesztéseken, bővítésen gondolkozunk.

Az elmúlt 14 évben a szaktanácsadást professzionális szintre emeltük, a szolgáltatások palettájával pedig igyekeztünk minden olyan adminisztratív kérdést lefedni, ami kihívást jelenthet az agrár területén tevékenykedőknek.

gardener 01

“Az élet útja rögös, a mezőgazdaságé még inkább.”

A fenti idézet Hartay Csaba szavai. A Demo-Trade küldetése, hogy ezen a rögös úton minél szélesebb szolgáltatási palettával könnyítse meg a gazdálkodók munkáját, legyen szó ügyintézésről, pályázatírásról vagy szaktanácsadásról. Munkatársaink már három megyében, több mint 550 gazdálkodóval dolgoznak együtt. Tartozz te is közénk!

Kapcsolat

 

(30) 346 2848

demotradekft@gmail.com

4400 Nyíregyháza, Szent István u. 8.

Munkatársaink várnak téged is!

Szakmai szaktanácsadó központunk két irodában számos elérhetőségen vár téged is, hogy megkönnyítsük számodra az agrár- és  vidékfejlesztéssel kapcsolatos adminisztratív ügyintézést, valamint pályázatírással, technológiai és növényvédelmi tanácsadással segítsük munkádat.